Линбулска Месомания 2018!

Някак бързо се изтърколи още една година и пак сме в кампания. Реколтата ни от есента на 2018г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан само на трева Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 20/11/2018 и 04/12/2018. Доставката е безплатна и се изпълнява само до адреси в София. Поръчките се изпълняват по реда на подаване, групирани по райони. Евентуални остатъчни количества ще се предлагат замразени след 04/12/2018. Очаквайте следващата реколта след една година.

За повече информация посетете „Продукти на фермата„. Моля, за повече информация за продуктите ни и приготвянето им, да отделите време и за Страницата ни за подробни описания и съвети, там ще видите и подробности за новите ни продукти – сладка и бульон.

Ако искате да прескочите четенето – форма за поръчки (тази година премахнахме екселските файлове).

Цените са актуализирани, качеството е все така отлично.

Смятаме, че пращането на сурово месо по куриери не само противоречи на нормите, но и е опасно за здравето. Правим доставките лично, за да сме сигурни в температурния режим във всяка минута. Съжаляваме за неудобството, но правим доставки само и единствено на адреси в София.

Благодарим на всички наши досегашни клиенти – без вас нямаше да ни има! Благодарим и за добрите думи – те са истинското ни удовлетворение.

20170922_200509.jpg

One Reply to “”

Вашият коментар