Линбулска Месомания 2018!

Някак бързо се изтърколи още една година и пак сме в кампания. Реколтата ни от есента на 2018г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан само на трева Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 20/11/2018 и 04/12/2018. Доставката е безплатна и се изпълнява само до адреси в …

Реклами

Край на кампанията

Уважаеми клиенти, В момента имаме за свободна продажба само остатъчни количества T-bone стекове (на снимката, контрафиле и бонфиле) на цена 42лв/кг. За поръчка попълнете съответната графа във формата за поръчки. От днес (28/11/2017) спираме приемането на поръчки за месо от фермата поради изчерпване на количествата. Благодарим на всички, които си поръчаха от нашите продукти. Ще …

Пакетите, чувалите и професионализма

Скоро наш потенциален клиент на едро ни попита да си носи ли чували за месото или ние ще ги осигурим. Истината за жалост е, че последните години дори и известни ферми доставят месо, "добито" в някой мръсен заден двор и набутано на големи парчета в чували. Потребителите не са виновни, че "месо от ферма" е …

Имаме си форма за поръчки!

След като години наред ви измъчихме с попълването на екселските таблици, най-после успяхме да направим форма за поръчки, чиито данни да бъдат използваеми от системата ни за обработка на доставките. Ако искате да се възползвате от новия начин за поръчване на продуктите ни, следвайте линка Форма за поръчки. Досегашният метод с формуляра си остава също …

Линбулска Месомания 2017!

Реколтата ни от есента на 2017г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан само на трева Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 20/11/2017 и 08/12/2017. Доставката е безплатна до адреси в София. Поръчките се изпълняват по реда на подаване. Евентуални остатъчни количества ще се предлагат замразени след …

Наши животни – Кучета, котки, вълци…

  В началото беше Аря... Когато през 2010г. правихме пробното зареждане с млекодайни телета и кръстоски, разбрахме едно най-важно нещо - пасенето на месодайни животни е трудно (добре де, повече от едно бяха, но това беше едно от най-важните). Стана ясно, че без помощници няма да стане номера, трябваха ни кучета с изключителни качества. Почна …

Пътят към стека II

понеже достигането до "свещения Граал" на пържолите - вкусен, крехък и сочен говежди стек, се оказва препъни-камък за доста наши приятели и клиенти, тук ще допълним предишната статия с един по-лесничък метод... В края на предишния "път към стека" съвсем между другото споменахме за един "трик", който все повече ресторанти по света използват - sous vide …

Линбулска Месомания 2016!

Реколтата ни от есента на 2016г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 13/12/2016 и 24/12/2016. Доставката е безплатна до адреси в София. Поръчките се изпълняват по реда на подаване. Евентуални остатъчни количества ще се предлагат замразени. Очаквайте следващата реколта след една година. …

Линбулска Месомания 2015!

Реколтата ни от есента на 2015г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 19/11/2015 и 15/12/2015. Доставката е безплатна до адреси в София. Поръчките се изпълняват по реда на подаване. Евентуални остатъчни количества ще се предлагат замразени. Очаквайте следващата реколта след една …

Домашната крава – дали и защо 

"имаш крава - пиеш мляко"Статията се отнася за тези, които (ще) живеят на село или във ферма и обмислят отглеждането на крава/и за мляко за лични нужди.   Когато планирахме фермата си, един от основните въпроси пред нас беше каква част от храната ни ще бъде собствено производство. Докато за месото, зеленчуците и хляба отговорите бяха ясни, …